Bárányfasírt hozzávalók:

1 régebbi kifli

10 dkg sárgarépa

1 gerezd fokhagyma

6 szál petrezselyem

10 dkg feta sajt

40 dkg darált bárányhús

1 tojás

só, bors

2-3 evőkanál olvasztott vaj

Bárányfasírt elkészítése:

A kiflit locsold meg meleg vízzel és hagyd puhulni.

Mosd meg és hámozd meg a sárgarépát, majd aprózd fel. Járj el hasonlóan a petrezselyemmel is.

Vágd apróra a feta sajtot. A kiflit facsard ki, keverd bele a többi hozzávalóba a tojással, sóval, borssal és darált hússal együtt.

Keverd jól össze, formázz fasírtokat belőle, majd süsd meg vajban.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 25 perc