Panírozott töltött gomba hozzávalók:

20 gomba

2 kanál májkrém

1 nagy pirospaprika

zöldhagyma

2 tojás

liszt

prézli

só, bors

Panírozott töltött gomba elkészítése:

A gombákat megpucolod és megmosod, a szárakat eltávolítod, majd hagyod lecsorogni.

A májkrémet összekevered az apróra vágott pirospaprikával, zöldhagymával, sóval, borssal ízlés szerint.

A tojásokat felvered, teszel bele pici sót, borsot.

A gombákat megtöltöd a májkrémmel, aztán belehempergeted a lisztbe, felvert tojásba, majd ismét lisztbe, tojásba, és végül a prézlibe.

A gombákat kisütöd forró olajban és itatós papírra szeded ki.

A gombát hidegen, melegen egyaránt fogyaszthatod, szószokkal, vagy anélkül.

A panírozott töltött gomba receptjét Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc