Bazsalikomos vagdalthús hozzávalók:

50 dkg sertés- vagy marhahús

só, bors

1 evőkanál őrölt bazsalikom

5 dl paradicsomlé

2,5 dl száraz fehér bor

olaj

Bazsalikomos vagdalthús elkészítése:

A vékony csíkokra vágott húst forró olajba tesszük és addig sütjük, amíg pirulni kezd, aztán megsózzuk, megborsozzuk, majd ráöntjük a bort.

Alacsony lángon pároljuk. Amikor a hús már majdnem puha (háromnegyed részben elkészült), hozzáadjuk a bazsalikomot és a paradicsomlét, majd addig pároljuk, amíg a hús teljesen elkészül.

Natúr burgonyával tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc