Parmezános burgonya tojással hozzávalók:

3 burgonya

fél hagyma

1 kanál vaj

3 tojás

vegeta

só, bors

1 kanál olaj

20 dkg sós tehéntúró

1 tasak parmezán

Parmezános burgonya tojással elkészítése:

A burgonyát főzd meg héjában, pucold meg és szeleteld fel.

Párold meg a hagymát egy kanál vajban, majd add hozzá a burgonyát, a három tojást, a felkockázott vagy lereszelt túrót, sót, borsot, 1-2 kanál olajat, valamint ¾ csésze vizet.

Tedd be a sütőbe és hagyd, hogy a burgonya megpiruljon.

Szórd rá a parmezánt és még körülbelül 2 percig hagyd sülni.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc