Tepsis sült gomba hozzávalók:

1 kg champignon gomba

1 köteg petrezselyem zöld

só, bors

2-3 cikk fokhagyma

olívaolaj

Tepsis sült gomba elkészítése:

A gombát megtisztítjuk, a szárait eltávolítjuk, megmossuk. A kalapokat egy tepsibe tesszük, a szárakat és a petrezselyem zöldet pedig apróra vágjuk.

A fokhagymát megzúzzuk, és az egészet megsózzuk, borsozzuk és olívaolajjal meglocsoljuk.

Ezzel a masszával megtöltjük a kalapokat és betesszük az előmelegített sütőbe.

Ez az étel nagyszerű azok számára, akik fogyni akarnak, mert laktató és könnyű.

Melegen fogyasztjuk, aki akar tehet egy pici tejfölt a tetejére.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc