Tejfölös kukorica lepény hozzávalók:

½ kg tehéntúró

3-4 tojás

1 pohár tej

2 kanál liszt

1 kanál kukoricaliszt

1 pohár tejföl

3 kanál vaj

Tejfölös kukorica lepény elkészítése:

A túrót szitáld át, vagy törd jól össze a villával, majd add hozzá a lisztet, kukoricalisztet, a sót és a tojásokat (egyenként), végül pedig a tejet.

Ezt a keveréket töltsd bele egy vajjal kikent és lisztezett tepsibe.

Megfelelő hőmérsékleten süsd meg, majd kockázd fel

A kockákra önts liszttel kevert tejfölt és tedd be a sütőbe még egy órára. Joghurttal is tálalhatod.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc