Kafta húsfasírt hozzávalók:

2 fej hagyma

1 kg darált hús (lehetőleg bárányhús)

1 fél teáskanál fahéj

1 csokor friss petrezselyem

só, 1/4 teáskanál bors

Kafta húsfasírt elkészítése:

A megtisztított hagymát és a megmosott petrezselymet egy konyhai robotgépbe (turmixgépbe) tesszük és finomra aprítjuk.

Egy tálban összegyúrjuk a darált húst, hagymát, petrezselymet és a fűszereket.

Henger alakú, vékony fasírtokat formázunk és pirosra sütjük.

Szendvicsekbe e legmegfelelőbb, tahini vagy hummos szósszal és savanyú uborkával párosítva.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc