Hófehérke krém hozzávalók:

10 dkg zsírosabb joghurt

3 tojás

5 dkg cukor

1 csomag vanília

15 dkg liszt

1 kiskanál vaj

citromhéj

A tetejére: puding és gyümölcslé

Hófehérke krém elkészítése:

A tojássárgákat keverd össze a cukorral és a vaníliás cukorral.

Add hozzá a frissen szitált lisztet, egy csipetnyi sót és a szobahőmérsékletű joghurtot.

Miután a hozzávalók összeálltak, adj hozzájuk citromhéjat és a habbá vert tojásfehérjét.

Az így nyert tésztát öntsd vajazott – lisztezett formákba. Körülbelül 1 órát hagyd sülni.

Miután kihűlt, tegyél a tetejére pudingot és locsold meg egy kevés gyümölcslével.

Hidegen tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 65 perc