Tojásos bifsztek hozzávalók:

50 dkg marhahátszín
só, bors
tojás
petrezselyemzöld

Tojásos bifsztek elkészítése:

A húst jól megmossuk, alaposan megtisztítjuk és a rostokkal ellentétes irányban 10-15 dekagrammos darabokra vágjuk.
Ezeket kicsit kiverjük, sózzuk és borsozzuk, majd serpenyőbe tesszük és forró vajon mindkét oldalán megsütjük amíg kész nem lesz (25 perc).
A bifszteket tálcára helyezzük. Tálaláskor mindegyik szeletre tükörtojást helyezünk.

Köretként burgonyát tálalunk, a tetejére szószt és vajat öntünk és petrezselyemzölddel díszítjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc