Korzikai bifsztek hozzávalók:
6 szelet marhahátszín
1 csésze olaj
1 kanál ecet
só
fokhagyma
zöld fűszerek
Korzikai bifsztek elkészítése:
A húst megmossuk, egy tiszta törlőkendővel letöröljük és felszeleteljük, bekenjük olajjal és egy kis mustárral.
A szeleteket egymásra helyezzük és egy órát hidegre tesszük.
Forró olajban mindkét oldalát 4 percig sütjük.
Kivesszük, egy tányérra tesszük és melegen tartjuk.
Az olajba, amelyikben a hússzeleteket sütöttük, teszünk egy kanál ecetet és megkeverjük, majd fokhagymát és egy kanál apróra vágott zöld fűszert adunk hozzá ízlés szerint.
Ezután pár percig főzzük és a bifsztekre öntjük.
A bifszteket melegen, zöldség körettel fogyasztjuk.
0 hozzászólás