Korzikai bifsztek hozzávalók:

6 szelet marhahátszín
1 csésze olaj
1 kanál ecet

fokhagyma
zöld fűszerek

Korzikai bifsztek elkészítése:

A húst megmossuk, egy tiszta törlőkendővel letöröljük és felszeleteljük, bekenjük olajjal és egy kis mustárral.
A szeleteket egymásra helyezzük és egy órát hidegre tesszük.
Forró olajban mindkét oldalát 4 percig sütjük.
Kivesszük, egy tányérra tesszük és melegen tartjuk.
Az olajba, amelyikben a hússzeleteket sütöttük, teszünk egy kanál ecetet és megkeverjük, majd fokhagymát és egy kanál apróra vágott zöld fűszert adunk hozzá ízlés szerint.
Ezután pár percig főzzük és a bifsztekre öntjük.

A bifszteket melegen, zöldség körettel fogyasztjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc