Tekercses hús hozzávalók:
sertéstarja
lángolt kolbász
fehér füstölt szalonna
trappista sajt
burgonya
mustár
majoránna
csípős piros arany
Tekercses hús elkészítése:
A kolbászt hat centis darabokra, a szalonnát vékony csíkokra, a burgonyát hasábokra vágjuk.
A tarját kiklopfoljuk, vékonyan megkenjük mustárral, meghinjtük majorannával, majd rátesszük a kolbászt, a szalonnát, a sajtcsíkot, 6 hasáb burgonyát.
Összecsavarjuk, hústűvel megtűzzük.
A csomagokat szorosan egymás mellé helyezzük egy kiolajozott tepsibe.
Egy kevés olajat, pici vizet öntünk rá.
Alufóliával lefedjük, sütőbe toljuk, majd mikor megpuhult, leszedjük a fóliát.
A húsokat piros arannyal megkenve pirosra pirítjuk.
0 hozzászólás