Tekercses hús hozzávalók:

sertéstarja

lángolt kolbász

fehér füstölt szalonna

trappista sajt

burgonya

mustár

majoránna

csípős piros arany

Tekercses hús elkészítése:

A kolbászt hat centis darabokra, a szalonnát vékony csíkokra, a burgonyát hasábokra vágjuk.

A tarját kiklopfoljuk, vékonyan megkenjük mustárral, meghinjtük majorannával, majd rátesszük a kolbászt, a szalonnát, a sajtcsíkot, 6 hasáb burgonyát.

Összecsavarjuk, hústűvel megtűzzük.

A csomagokat szorosan egymás mellé helyezzük egy kiolajozott tepsibe.

Egy kevés olajat, pici vizet öntünk rá.

Alufóliával lefedjük, sütőbe toljuk, majd mikor megpuhult, leszedjük a fóliát.

A húsokat piros arannyal megkenve pirosra pirítjuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc