Neszkávé krémes keksztorta hozzávalók:
4 csomag hagyományos keksz
1 nagy doboz ananász kompót
1 csomag karamellkrém
1 csomag tejszínpor
0,5 deka híg tejföl
2 evőkanál neszkávé
0,5 dl hideg tej
Neszkávé krémes keksztorta elkészítése:
A tejet keverd össze a karamellkrémmel (por), tejszínporral, nesszel és a híg tejföllel, hogy krémet kapj.
A kekszeket puhítsd meg a kompót levében (egyesével engedd bele és vedd is ki) és helyezd el őket egy tepsiben úgy, hogy a lap hossza 5 kekszből, a széle 4 kekszből álljon.
Kenj rá egy réteg krémet, majd tegyél még egy réteg kekszet, összesen 4 réteg kekszet és 4 réteg krémet.
Díszítsd a torta tetejét összetört keksszel és ananásszal.
Tálalás előtt pihentesd hűtőben 2 órán át.
0 hozzászólás