Neszkávé krémes keksztorta hozzávalók:

4 csomag hagyományos keksz

1 nagy doboz ananász kompót

1 csomag karamellkrém

1 csomag tejszínpor

0,5 deka híg tejföl

2 evőkanál neszkávé

0,5 dl hideg tej

Neszkávé krémes keksztorta elkészítése:

A tejet keverd össze a karamellkrémmel (por), tejszínporral, nesszel és a híg tejföllel, hogy krémet kapj.

A kekszeket puhítsd meg a kompót levében (egyesével engedd bele és vedd is ki) és helyezd el őket egy tepsiben úgy, hogy a lap hossza 5 kekszből, a széle 4 kekszből álljon.

Kenj rá egy réteg krémet, majd tegyél még egy réteg kekszet,  összesen 4 réteg kekszet és 4 réteg krémet.

Díszítsd a torta tetejét összetört keksszel és ananásszal.

Tálalás előtt pihentesd hűtőben 2 órán át.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc