Házilag készített mogyorós és mazsolás csokoládé hozzávalók:

25 deka tejpor

50 deka kristálycukor

1, 5 dl víz

5 deka kakaópor

10 deka vaj

mogyoró

mazsola

Házilag készített mogyorós és mazsolás csokoládé elkészítése:

A cukrot vízben feloldjuk a tűzhelyen, így egy sűrű szirupot kapunk.

A kihűlt szirupba belekeverjük a tejet és a kakaóport, majd hozzáadjuk a felolvasztott, kihűlt vajat, és jól összekeverjük.

Kiöntünk egy réteg csokit egy tálcára, egy réteg mogyorót és mazsolát szórunk rá, aztán jöhet rá a csoki másik része is.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc