Kínai tengeri gyümölcs saláta mikróban hozzávalók:
25 deka vegyes tengeri gyümölcsök (surimi, rák, polip, kagyló, tintahal gyűrűk)
40 deka kínai zöldségmix (megtalálható az üzletekben, tartalmaz bambuszrügyet, gombát, babot, stb.)
1 kisebb hagyma vagy pár gerezd fokhagyma
1 evőkanál olaj
fűszerek
Kínai tengeri gyümölcs saláta mikróban elkészítése:
A kínai saláta elkészítéséhez a hagymát vagy fokhagymát (ízlés szerint válassz) vágd apróra és tedd be 5 percig a mikrohullámú sütőbe, hogy süljön.
Mosd meg a gyümölcsöket és add hozzá őket a hagymához, keverd meg, és tedd vissza még 5 percig.
A végén add hozzá a kínai zöldségmixet a fűszerekkel együtt, majd helyezd vissza a mikrohullámú sütőbe 15 percre.
Válaszd a sütő spagetti programját.
0 hozzászólás