Bajor kolbászos nyárs hozzávalók:

12 hámozott, főtt burgonya

6 szelet húsos szalonna

2 teáskanál majoránna

6 evőkanál étolaj

6 db grillkolbász

3 evőkanál mustár

3 evőkanál tejföl

bors

Bajor kolbászos nyárs elkészítése:

A burgonyákat a szalonnaszeletekkel beburkoljuk.

A majoránnát négy evőkanál olajjal elkeverjük.

A kolbászkákat a burgonyával felváltva a nyársra szúrjuk úgy, hogy a végekre szalonnával átkötött burgonya kerüljön.

A nyársakat sütés előtt majoránnás olajjal megkenjük, majd grillsütőn egyenletesen pirosra sütjük.

Az öntethez a teljfölt és a mustárt összekeverjük és borssal, szöldfűszerekkel ízesítjük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 90 perc