Hawaii csirkemell hozzávalók:
4 egész csirkemellfilé
16 szelet sonka (pulyka)
1 doboz körszeletes ananász
40 dkg trappista sajt
1 csomag sültcsirke-fűszersó
bors
Hawaii csirkemell elkészítése:
A hawaii csirkemellhez a húsfiléket félbe, majd a fél mellet megint félbe vágjuk.
Ezután megklopfoljuk, de nem nagyon, csak meglazítjuk a rostokat.
A fűszersóval és borssal beszórjuk, majd kevés olajban elősütjük.
Az így előkészített melleket egy 30×40-es tepsibe helyezzük.
A hússzeletekre 1 szelet sonkát, 1 szelet ananászt teszünk, és ha kész az összes, a végén ráreszeljük a trappista sajtot.
Öntünk alá kb. 1, 5–2 dl olajat, és az ananász levének a felét sütőben szép aranybarnára sütjük.
A hawaii csirkemellet burgonyapürével kínáljuk.
0 hozzászólás