Burgonya-harmonikák hozzávalók:

6 darab közepes nagyságú burgonya

50 g vaj

200 g szalámi vagy tök

3 darab krémsajt-háromszög

Burgonya-harmonikák elkészítése:

A meghámozott burgonyákat bevagdossuk (mintha szeletelnénk, de nem vágjuk végig). Minden bevágásba egy-egy szelet vajat és egy-egy szelet szalámit teszünk. Jó, ha elkészítés előtt a vajat egy kevés időre a mélyhűtőbe tesszük.

A burgonyák tetejére egy-egy fél krémsajt-háromszöget teszünk.

A burgonyákat ezután külön-külön alufóliába csomagoljuk, és 25-30 percre a sütőbe tesszük.

Vegetáriánus véltozat: a szalámi helyett használjunk zsenge tökszeleteket.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc