Gombával és császárszalonnával töltött puliszka hozzávalók:

kukoricaliszt

víz

egy kanál olaj

egy kevés só

töltelék

gomba

császárszalonna

egy olajban pirított hagyma

bors

egy kevés delikát

2 apróra vágott fokhagymacikk

Gombával és császárszalonnával töltött puliszka elkészítése:

Készítsd el a puliszkát hagyományos módon, majd gyúrj belőle 1 cm magas golyókat és süsd meg őket egy lábasban.

Válaszd szét óvatosan a golyókat, de vigyázz hogy ketté ne törjön, majd tedd bele a tölteléket, helyezd vissza a lábas fedelét és készen is van!

Én még tejfölt is öntöttem rá, de anélkül is finom.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc