Bifsztek spenót körettel hozzávalók:

6 szelet marhahátszín

1 kg spenót

2 kanál vaj

6 szelet fehér kenyér

6 tojás

apróra vágott zöld fűszerek

1 csésze olaj

őrölt bors

Bifsztek spenót körettel elkészítése:

Megmossuk a spenótot, sós vízbe főni tesszük, majd kivesszük és apróra vágjuk. Egy másik edénybe egy kanál olajba tesszük, majd pedig sózzuk és egy kicsit borsozzuk. Hagyjuk,  hogy jól essen össze és tegyük félre.

A hátszín szeleteket forró olajban süssük meg majd vegyük ki és hagyjuk egy tányéron őket. Ugyanígy tegyünk a kenyér szeletekkel is.

A hat tojásból tükörtojást készítünk. Egy tálcára nagyobb szelet kenyereket helyezünk, ráteszünk egy vékony réteg spenótot, majd erre egyesével a bifsztek szeleteket. A szeletek között helyet hagyunk és az üregeket megtöltjük a tükörtojásokkal.

A tojásokra apróra vágott petrezselyemzöldet szórunk.

Melegen tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc