Al tonno hozzávalók:

5 személyre:

1 fej közepes nagyságú hagyma

1 doboz paradicsompüré

3-5 gerezd fokhagyma

0,5 pohár fehér bor

4-6 capribogyó

2 olajos tonhalkonzerv

zöldpetrezselyem

oregánó

spagetti

Al tonno elkészítése:

A hagymát és a fokhagymát nagyon apróra vágjuk, majd a halkonzerből vett kevés olajban megfuttatjuk. Hozzáadjuk a tonhalat a megmaradt olajjal együtt, és kevés oregánóval fűszerezzük.

Miután kissé megpirultak a halak, hozzáadjuk a bort, a paradicsompürét és a capribogyót. Addig főzzük lassú tűzön, amíg kissé elfő a leve.

Amikor elkészült, ráöntjük a forró spagettire (a tányérokba), és megszórjuk apróra vágott zöldpetrezselyemmel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc