Halas palacsinta hozzávalók:

1 hering

10 g sajt

2 keménytojás

6–8 palacsinta

őrölt bors

aprított zöldfűszer

1 kanál vaj

1 csupor édes tej

Halas palacsinta elkészítése:

Kiszálkázzuk a halat, ledaráljuk, egy mélytányérba tesszük és összekeverjük a 100 g sajttal vagy reszelt ementálival, borssal, a vagdalt zöldfűszerekkel és egy kanál vajjal.

A főtt tojásokat apróra vágjuk és a masszához szórjuk, tejben áztatott kenyérbéllel kötjük meg, majd megtöltjük a palacsintákat, feltekerjük és egy kiolajozott formába helyezzük, leöntjük a maradék tejjel és fél órára előmelegített sütőbe tesszük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc