Sajttal töltött zöldség fasírt hozzávalók:

2 burgonya

1 sárgarépa

1 fehér retek

petrezselyem

tojás

kapor

2-3 gerezd fokhagyma

zsemlemorzsa

liszt

só, bors

őrölt paprika

sajt

Sajttal töltött zöldség fasírt elkészítése:

A burgonyát, a sárgarépát és a fehér retket megreszeljük, majd jól lecsorgatjuk a levét.

Egy tálba tesszük és hozzáadjuk a tojást, a sót, az őrölt paprikát, 2-3 evőkanál zsemlemorzsát, az apróra vágott kaprot és a petrezselymet és ízlés szerint fokhagymát.

Jól összekeverjük majd nedves kézzel kis rudacskákat formálunk aminek a közepére egy darab sajtot teszünk.

Megforgatjuk lisztben, felvert tojásban majd zsemlemorzsában.

Forró olajban sütjük amíg meg nem pirul minden oldala.

A sajttal töltött zöldség fasírt melegen és hidegen is tálalható.

A fasírt receptet Pica ajánlotta.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc