Kápia paprika ecetben hozzávalók:

7 kg kápia paprika

5 l víz

1 l ecet

500 ml olaj

6 evőkanál só

1 fej fokhagyma

egy 10 literes üveg

Kápia paprika ecetben elkészítése:

Mosd meg a paprikákat, majd tedd őket sorban főni 5 percig a felforralt folyadékba.

A vizet keverd össze az ecettel és a sóval és amikor felfőtt, tedd bele az olajat.

Gyengítsd a lángot és tedd a paprikákat tízesével 5 percre főni a folyadékba.

Miután kivetted, tedd őket egy tiszta üvegbe.

Hagyd kihűlni a folyadékot, majd öntsd a paprikára.

A paprikák közé tegyél fokhagyma gerezdeket, és az üveget még aznap kösd le.

Hidegen kell tartani.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc