Fekete-fehér csoki hozzávalók:

500 g tejpor

500g cukor

4 kanál kakaó

2 csomag vaníliás cukor

1 doboz margarin

olaj

pörkölt dió

Fekete-fehér csoki elkészítése:

Gyúrd össze a margarint a tejporral, amíg sima, rögmentes masszát kapsz.

Oszd két egyenlő részre. Az egyik adagba keverj kakaót.

Vágj 4 darab A4-es papírlap nagyságú celofánt és kend meg olajjal. Öntsd a cukrot egy tálba, adj hozzá egy pohár vizet és főzd 3-4 percig.

Az így készült szirup felét öntsd a kakaós tésztához, keverd jól össze és tegyél minden celofánra egy adagot. A kezeddel nyújtsd el a masszát a celofánon.

Tégy hasonlóképpen a fehér tésztával is (amibe vaníliát kevertél) és nyújtsd a barna csoki tetejére.

Négy félig fehér, félig fekete lapot kapsz. Hintsd meg minél apróbbra vágott, pörkölt dióval és a celofán segítségével tekerd fel hengernek a lapokat. Hűtőben hagyd állni pár órát a csokit.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc