Habcsókos tortalap hozzávalók:

3 tojásfehérje

6 evőkanál kristálycukor

1/3 teáskanál citromlé

vanília

Habcsókos tortalap elkészítése:

A tojásfehérjét habverővel kezdjük felverni. Amikor már félkemény a hab, folyamatos verés közepette cukrot adagolunk hozzá, majd vaníliát, és a citromlevet is rácsöpögtetjük. Addig verjük, míg a habverőn csúcsosan megáll a hab.

Ezután a tortasütőbe helyezzük, és az előmelegített sütőben, kis lángon 15 percig sütjük.

Amikor a tésztalap aranybarnává válik, egy kés segítségével eltávolítjuk a tortasütőből.

Ha nagyobb vagy több tésztalapot szeretnénk készíteni, akkor az összetevőket arányosan növeljük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc