Héjában sült újburgonya microgalban hozzávalók:

1/2 kg újburgonya

1/2 kiskanál vaj

egy kevés foghagymamártás

kapor

Héjában sült újburgonya microgalban elkészítése:

A megmosott burgonyát rakd microgal edénybe, öntsd le róla a vizet, fedd le és tedd be a microgalba. Süsd a legnagyobb hőfokon 9-11 percet.

Ezután hagyd még 6-7 percet benn, majd óvatosan vedd ki, mert forró. Vedd le a tetejét, vigyázz a felszálló gőzre.

Keverd a burgonyához a vajat, természetesen miután meghámoztad.

Tedd rá a foghagymamártást és sózd ízlés szerint.

Melegen fogyasztandó magában vagy köretként hal vagy húsfélék mellé. Díszítsd aprított kaporral.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc