Roston sült disznó borda hozzávalók:

1 kg disznó borda

1 fej hagyma

1 gerezd foghagyma

1 evőkanál sűrített paradicsom

150 ml paradicsomlé

50 ml száraz fehérbor

1 evőkanál Worcester szósz

1 kiskanál édes mustár

1 kiskanál őrölt szárított csombor

1 kiskanál méz

50 ml olaj

só, bors

Roston sült disznó borda elkészítése:

Aprítsd fel a hagymát (vagy reszeld le).

Keverd össze az olajjal, a sűrített paradicsommal és a paradicsomlével.

Add hozzá az összetört foghagymát, a bort, a Worcester szószt, a mustárt, a csombort, a mézet, a sót és a borsot.

Keverd jól össze a masszát.

Szedd le a bordákról a plusz zsiradékot, mosd meg, csurgasd le és hagyd megszáradni.

Tedd a bordákat egy tálba és öntsd rá a fenti szószt.

Keverd jól össze, hogy a bordákat fedje be jól a szósz.

A szósszal megkent bordákat süsd pirosra mindkét oldalról forró rácson.

Forrón fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc