Túróval és zöldséggel töltött burgonya hozzávalók:

10 közepes méretű burgonya

1 paprika

1 köteg petrezselyem

1 kis fej hagyma

100 g konzerv kukorica

1 fej fokhagyma

1 evőkanál vaj

100 ml tejföl

150 g friss túró

2 evőkanál mustár

só, bors

Túróval és zöldséggel töltött burgonya elkészítése:

A burgonyát főzd 20 percig.

Párold meg a paprikát, majd vágd apróra a zöldfűszerekkel együtt.

Forró olajban párold meg a hagymát és fokhagymát is.

Add hozzá a paprikát és zöldfűszereket.

A tejfölből, túróból és mustárból keverj egy összeálló keveréket.

Hámozd meg a burgonyát, majd vájd ki a közepének egy részét.

A zöldségeket keverd össze a túróval, töltsd meg a burgonyákat, majd fűszerezd meg.

A sütőt melegítsd elő 225°C fokra, majd 10 percig süsd benne a burgonyákat.

Díszítsd petrezselyemmel és konzerv kukoricával.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc