Burgonya pikáns töltelékkel hozzávalók:

800 g burgonya

100 g vaj

5 evőkanál csípős mustár

só, bors

majoránna

chili por

100 g zsemlemorzsa

Burgonya pikáns töltelékkel elkészítése:

Főzd a burgonyákat meg héjukban, enyhén sós vízben.

Hámozd meg, vágd le a tetejüket, és vájd ki óvatosan a belsejüket. Helyezd őket egy olajjal kikent tepsibe.

Keverd össze jól a vajat, mustárt, sót, borsot, majoránnát, chili port és a zsemlemorzsát.

Törd össze egy villával a kivájt burgonyát, ízesítsd apróra vágott zöldfűszerekkel, majd keverd hozzá a fűszeres szószhoz.

Töltsd meg a burgonyákat és tedd 15 percre sütőbe.

Szolgáld fel paradicsomsalátával.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc