Bruschetta füstölt szalonnával és fokhagymával hozzávalók:

kenyér

füstölt szalonna

4 gerezd fokhagyma

szárított csípős paprika

olívaolaj

Bruschetta füstölt szalonnával és fokhagymával elkészítése:

Szeleteld fel a kenyeret és a szalonnát. Készíts egy pikáns szószt 1-2 evőkanál olívaolajból, 2 gerezd zúzott fokhagymából és néhány felaprított csípős paprikából.

A másik 2 gerezd fokhagymát vágd félbe, mert megkened majd vele a kenyérszeleteket.

Egy felforrósított grill serpenyőben pirítsd meg a kenyér egyik oldalát, majd dörzsöld be fokhagymával, kend be az előzőleg elkészített szósszal és tegyél rá egy szelet szalonnát.

Tedd vissza a serpenyőbe, hogy megpirítsd a bruschetta másik felét is és olvadjon a szalonna, hogy legyen üveges.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 15 perc