Gombás bagett hozzávalók:

1 hagyma

2 kanál olaj

350 g darált hús és húskeverék

2 tömlő gombás ömlesztett sajt

3 kanál ketchup

100 g gomba

só, bors

½ nyers uborka

50 g sajt

2 bagett

Gombás bagett elkészítése:

Takarítsd meg a hagymát és aprózd fel. Forró olajban párold meg, add hozzá a húst és folyamatosan kavargatva pirítsd meg.

Tedd bele az ömlesztett sajtot és a vékony csíkokra vágott hagymát.

Szeleteld fel az uborkát, a bagetteket pedig vágd hosszában félbe.

A félbevágott felével felfele tedd a kivajazott tepsibe.

Tegyél rá néhány szelet uborkát, majd öntsd rá a húsból készült tölteléket.

Reszelj rá sajtot és süsd 10 percet.

Fogyaszthatod hidegen vagy melegen. Ez az adag 2-3 személy számára elegendő.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 40 perc