Fokhagymás bagettek hozzávalók:
3 francia bagett (lehetőleg a nem száraz fajta, amelyik szelésnél nem morzsálódik)
6-7 gerezd fokhagyma, hámozott és zúzott
4 teáskanál apróra vágott petrezselyemzöld
1 csomag vaj
1 teáskanál só
Fokhagymás bagettek elkészítése:
Keverd össze a vajat a fokhagymával, petrezselyemmel és sóval, amíg paszta állagú lesz. Ezután vagdoss bele a bagettekbe (olyan lesz, mint egy harmónika, hasonló ahhoz, ahogy a szalonnát megvagdossák grillezés előtt).
Egy kanalat használva, kenj egy kis pasztát a résekbe. Tekerd alufóliába a bagetteket és tedd őket egy serpenyőben a sütő közepébe. Tedd négyes fokozatra a sütőt és hagyd bent a bagetteket 10 percig, vagy amíg ropogós lesz, de nem égett.
0 hozzászólás