Velővel töltött gomba hozzávalók:

500 g gomba

150 g főtt velő

4 evőkanál fehérszósz

50-80 g vaj

1 evőkanál zsemlemorzsa

1 evőkanál reszelt sajt

1 citrom

só, bors

Velővel töltött gomba elkészítése:

A gombákat megmossuk és levesszük a szárakat.

A megmosott és lecsorgatott gombafejeket megtöltjük a velő és fehérszósz keverékével.

Egy kivajazott tepsibe helyezzük őket, megszórjuk zsemlemorzsával és reszelt sajttal, meglocsoljuk olvasztott vajjal és a sütőben megsütjük.

Melegen vagy hidegen, citromlével tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 50 perc