Párolt gomba hozzávalók:

500 g gomba

1 fej hagyma

kevés olaj

só, bors

petrezselyem

egy kis paradicsomszósz vagy paradicsompüré

2 gerezd fokhagyma

Párolt gomba elkészítése:

Főzd meg a gombát (lehetőleg ízletes vargányát vagy gyűrűs tuskógombát), keverd össze a párolt hagymával, és adj hozzá egy kis meleg vizet.

Fűszerezd meg sóval és borssal (ízlés szerint), és hagyd főni alacsony lángon. Míg fő, keverd hozzá a paradicsomszószt és az apróra vágott petrezselymet.

Ha elkészült, add hozzá a tört fokhagymát, és hagyd lefedve az edényt egy ideig.

Fogyasztható köretként sültekhez.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc