Gomba görög módra hozzávalók:

1/2 kg fehér gomba

1/2 csésze olaj

só, bors

5 köteg kapor és petrezselyem

1 citrom

Gomba görög módra elkészítése:

Tisztítsd meg a gombákat, és vágd le a száruknak a végét. Mosd meg jól, vágd ki a szárakat, melyeket aztán vágj apróra, és fűszerezd sóval, borssal ízlés szerint.

Helyezd el a gombákat egy serpenyőben vagy egy agyagedényben, a kikapart részükkel felfordítva. Töltsd meg őket a fűszeres keverékkel, majd locsold le olajjal és citromlével. Tedd sütőbe 25 percre.

Hidegen tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc