Töltött sampinyon gomba hozzávalók:

1 kg sampinyon gomba

1 répa

2 tojás

1 kisebb hagyma

olaj

delikát

kb. 200 g sajt

Töltött sampinyon gomba elkészítése:

Mosd meg a gombát és vágd le a szárakat. Sózd meg és süsd meg a gombakalapok mindkét oldalát. A tepsit kendd ki vajjal, majd helyezd bele a megsütött gombákat.

Töltelék: Párold aranyszínűre a hagymát abban az olajban, amelyben a gombákat sütötted. Ezt követően add hozzá a lereszelt répát, és süsd még körülbelül 5 percig.

A végén adj hozzá még két tojást, fűszerezd meg (só, bors, delikát), majd addig hagyd a tüzön, amíg a tojás megsül és a keverék sűrűbbé válik.

Töltsd meg a gombákat, a legvégén pedig reszelj rájuk sajtot. Helyezd be a sütőbe 30 percre.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc