Parmezánnal töltött gombafejek hozzávalók:
1 doboz gomba
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
3 kanál parmezán
só, bors
aprított zöld petrezselyem
100 g zöldfűszeres krémtúró
Parmezánnal töltött gombafejek elkészítése:
Daráld le a gombaszárakat a hagymával és a fokhagymával, majd tedd fel párolódni 3 kanál szezámmag- vagy olívaolajon.
Várd meg, amíg kihűl, majd keverd össze a zöldfűszerekkel, a krémtúróval és a parmezánnal. Sózd, borsozd ízlés szerint.
Töltsd meg ezzel a töltelékkel a gombafejeket és olajozott tepsiben süsd őket 30 percig a sütőben.
A végén még lehet egy kis sajtot reszelni rá, dekorációs célból.
Hidegen és melegen is fogyasztható.
0 hozzászólás