Zöldséggel töltött gomba hozzávalók:

15 gomba

50 g darált hús

zöldség

egy fél hagyma

1 tojás

túró vagy sajt

zöldpetrezselyem

kevés olaj

Zöldséggel töltött gomba elkészítése:

A hagymát olajban megpirítjuk és hozzáadjuk a darált húst.

Hagyjuk jól megsülni és tegyük bele a zöldséget (friss zöldség esetén egy kis vizet is tegyünk hozzá) és ízlés szerint fűszerezzük.

Mikor a zöldség megpuhult, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a tojást.

A keverékkel megtöltjük a gombafejeket, és tepsibe tesszük.

Burgonyapürével tálaljuk, vagy ízlés szerint bármi mással.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc