Gyors gomba hozzávalók:

két doboz szeletelt gomba

2 hagyma

kockára vágott sárgarépa

2 kanál paprika szósz

víz

1 kanál liszt

Gyors gomba elkészítése:

Egy nagy serpenyőt megkenünk olajjal és felforrósítjuk. Az apróra vágott hagymát beletesszük a serpenyőbe és hagyjuk, míg üveges lesz. Hozzáadjuk a paprika szószt. Vízzel meglocsoljuk, hogy megpuhuljon. Amikor a hagyma megpuhult beletesszük a sárgarépát is.

Folyamatosan adagoljuk hozzá a vizet, hogy ne égjen meg. Amikor a sárgarépa már majdnem megpuhult hozzáadjuk a gombát és megfűszerezzük sóval, borssal és szárított zöldséggel. 15 percig hagyjuk együtt főni és külön vízből és lisztből elkészítjük a sűrítményt.

Egy edénybe teszünk egy kanál lisztet és annyi vizet, hogy egy sűrű, nem csomós szószt kapjunk. Fővés közben hozzáadjuk a gombához.

Hagyjuk megsűrűsödni, majd félrevesszük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 30 perc