Tengerkincse saláta kagylótésztával hozzávalók:

450 g kagylótészta

1 fej finomra vágott vöröshagyma

1 db apró kockára vágott zellerszár

225 g főtt apró garnélarák

225 g főtt rákhús

225 g főtt lazac

1 pohár majonéz

2 kiskanál bazsalikom

paradicsom

Tengerkincse saláta kagylótésztával elkészítése:

Egy edénybe vizet és sót teszünk, felforraljuk és megfőzzük benne a kagylótésztát.

Ha megfőtt, hideg víz alá tesszük, leöblítjük, majd lecsorgatjuk róla a vizet.

A tésztához keverjük a zöldségeket és a tengeri gyümölcsöket.

 

A tészta szószhoz vegyítjük a majonézt, a bazsalikomot és a paradicsomot, majd a tésztára öntjük és jól elkeverjük.

Ezt a tengeri gyümölcsös egytálételt forrón tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc