Tejfölös rántottával töltött gombafejek hozzávalók:

½ kg gomba

2 tojás

1 kanál tejföl

1 kiskanál aprított tárkony

só, bors

Tejfölös rántottával töltött gombafejek elkészítése:

Szedd le a gombák szárait, takarítsd meg és mosd meg őket bő vízben. A megmosott és megszáradt gombafejeket tedd olajozott tepsibe, locsold le olajjal, sózd, borsozd ízlés szerint, majd tedd be a sütőbe.

A tojásból süss rántottát (üsd le a tojásokat és süsd meg serpenyőben), daráld le és keverd össze a tejföllel és a tárkonnyal. Amikor a gombák megsültek, szedd ki őket a sütőből és töltsd meg ezzel a töltelékkel. Tedd újra olajozott tepsibe és hagyd még 5 percet sülni.

A töltött gombákat hidegen, citromlével lelocsolva tálald.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc