Majonézzel töltött gomba hozzávalók:

1/2 kg nagyobb gomba

1-2 evőkanál reszelt sajt

1 evőkanál apróra vágott zöldkapor

1 evőkanál olaj

majonéz egy tojásból

Majonézzel töltött gomba elkészítése:

A gombát megtisztítjuk és megmossuk, levesszük a szárakat és lecsorgatjuk. A gombafejeket egy olajjal kikent tepsibe tesszük, megsózzuk és sütőbe tesszük.

A szárakat megfőzzük sós vízben, lehűtjük, apróra vágjuk és összekeverjük az, egy tojásból készített majonézzel.

A kisütött gombafejeket megtöltjük a majonézes keverékkel és egy, apróra vágott zöldkaporral megszórt tányérra helyezzük.

A töltött gombákra reszelt sajtot szórunk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 45 perc