Tehéntúróval töltött gomba hozzávalók:

6 nagy gomba

2 evőkanál vaj

150 g tehéntúró

1 evőkanál apróra vágott zöldkapor

1 tojás

Tehéntúróval töltött gomba elkészítése:

A gombát megtisztítjuk és megmossuk. A gombák szárát levesszük, apróra vágjuk és egy evőkanál vajon átpirítjuk. A gombafejeket egy kivajazott tepsiben, alacsony lángon, lefedve, a sütőben megpuhítjuk.

Összekeverjük a tehéntúrót, a gombaszárakat, a zöldkaprot, a tojást és ízlés szerint sózzuk. Ezzel a keverékkel töltjük meg a kihűlt gombafejeket.

Egy kis darab vajat teszünk mindegyikre, és a töltött gombákat sütőbe tesszük.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc