Erdélyi töltött gombafejek hozzávalók:

1 kg fehér gomba

250 g juhtúró

1 csokor kapor

bors ízlés szerint

Erdélyi töltött gombafejek elkészítése:

Mosd meg hidegvízben a gombákatt, szakítsd le óvatosan a száraikat, hogy ne törjenek el a gombafejek.

Törölgesd át őket puha pamut ronggyal és rakd a forró rácsra.

Reszeld le a kosárkáját juhtúróval és szórd rá a borssal összekevert aprított kaprot.

Megfelelő parázson süsd addig, amíg a túró elolvad.

Tálald a töltött gombákat hideg puliszkával, zöldhagymával, vörösborral vagy lehűtött sörrel.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc