Tofuval töltött gombafejek hozzávalók:

16 nagyobb gomba

1 csokor nagyobb hagyma

200 g tofu

3 paradicsom

3-4 szál zöld foghagyma

1 kiskanál őrölt köménymag

50 ml olaj

bors

Tofuval töltött gombafejek elkészítése:

Mossuk meg a gombát, szedjük le a szárait és aprítsuk fel azokat.

Pároljuk meg a felaprított gombaszárakat az apróra vágott hagymával és fokhagymával.

Adjuk hozzá a nagy lyukú reszelőn lereszelt tofut, a köménymagot és a felkockázott (hámozott) forrázott paradicsomot. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint és töltsük meg vele a gombafejeket.

Tegyük a töltött gombákat mély tepsibe és süssük meg előmelegített sütőben.

Süssük megfelelő tűzön kb. 10 percet.

Tálald melegen, személyenként 4 gombát szervírozz.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc