Fokhagymás gombafasírt hozzávalók:

60 dkg gomba

2 evőkanál hagyma

1 csokor kapor

1 csokor petrezselyem

10 dkg pirított kenyérmorzsa

só, bors

olaj

Fokhagymás gombafasírt elkészítése:

Meghámozzuk a gombát, megmossuk, apróra daraboljuk, majd hozzákeverjük a zöld fűszereket. Az apróra vágott hagymát megpároljuk.

Külön edényben összekeverjük a gombát, a párolt hagymát, a pirított kenyérmorzsát, sót és borsot.

Fasírtokat formázunk belőle, mégegyszer pirított kenyérmorzsába hengergetjük majd megsütjük őket.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc