Sonkával töltött gomba hozzávalók:

12 gomba

egy fej hagyma

egy gerezd fokhagyma

3-4 szelet sonka

3-4 evőkanál reszelt sajt

reszelt túró

só, bors ízlés szerint

Sonkával töltött gomba elkészítése:

A hagymát, a fokhagymát, a gombaszárakat és a sonkát megdinszteljük. Mikor kissé lehűlt, hozzáadjuk a reszelt sajtot.

A gombát megtisztítjuk és megmossuk. Töltsük meg a gombafejeket és helyezzük egy kivajazott tepsibe. Tegyünk mindegyikre reszelt túrót, és a tepsit helyezzük be a sütőbe.

A sonkával töltött gomba ízletes, könnyen elkészíthető és nagyon tetszetős.

Ne tegyünk bele sót csak a végén, mivel a sonka is és a sajt is sós.

Mielőtt a gombafejeket megtöltenénk, ízleljük meg a keveréket és adjunk hozzá sót, ha szükséges.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc