Szalonnával töltött gombácskák hozzávalók:

2 tojás

100 g túró

4 kanál liszt

egy kis darab szalonna

1 csokor kapor

1 kanál margarin

4 gomba

Szalonnával töltött gombácskák elkészítése:

Takarítsd meg a gombát, a szárait aprítsd fel és keverd össze az apróra vágott szalonnával és a margarinnal. Reszeld le a túrót nagy lyukú reszelőn és keverd azt is a szalonnás töltelékhez.

Készíts bechamel mártást 2 tojásból és 4 kanál lisztből és amikor elkészült, tegyél bele aprított kaprot. Hevíts fel egy kevés olajat a serpenyőben és töltsd meg a gombafejeket a gombás szalonnás töltelékkel.

Amikor az olaj felmelegedett, forgasd meg a gombákat a bechamel mártásban és süsd 2-2 percet mindkét oldalát.

A töltött gomba melegen vagy hidegen is fogyasztható.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc