Zöldségfasírt hozzávalók:

4 db burgonya

1 db sárgarépa

1 db petrezselyemgyökér

egy maroknyi zöldborsó

½ kisebb fej hagyma

2 teáskanál apróra vágott leveles zöldség

1 db tojás

1½ evőkanál liszt

½ evőkanál olaj (vagy vaj)

Zöldségfasírt elkészítése:

A zöldségeket megfőzzük, lecsöpögtetjük a levét, és szitán átnyomjuk.

Hagyjuk lehűlni, majd elvegyítjük a nagyon apróra vágott hagymával, a tojással, a sóval, a liszttel és a leveles zöldséggel.

Végül fasírtokat formálunk belőle, amelyeket lisztbe forgatunk, és forró olajban megsütünk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc