Töltött kovászos uborka hozzávalók:

10 darab

közepes méretű

kovászolt uborka

1 sárgarépa

1 zeller

10 dkg konzervborsó

só, bors

5 dkg liszt

egy csésze olaj

egy csésze paradicsomlé

Töltött kovászos uborka elkészítése:

A töltött kovászos uborka elkészítését azzal kezdjük, hogy az uborkákat alaposan megmossuk, hosszában ketté vágjuk, kikaparjuk a közepét és hagyjuk lecsorogni.

A répát és a zellergyökeret lereszeljük és olajban megpároljuk.

Hozzáadjuk a lisztet, borsót, sót, borsot, vegetát.

Ezzel a keverékkel megtöltjük a kovászos uborka darabokat és egy olajjal kikent tepsibe helyezzük. Ráöntjük a paradicsomlevet és megsütjük.

Forrón tálaljuk.

0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Avatár helyőrzője

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Elkészítési idő: 60 perc